Achteraf betalen met Klarna is heel gemakkelijk te doen

Klarna is een bedrijf dat betalingsoplossingen biedt voor de e-commerce-industrie. Het bedrijf is erin geslaagd een solide financiƫle basis op te bouwen door handige bankopties te bieden aan webwinkels. Veel e-commercebedrijven gebruiken hun diensten probleemloos. Het is gemakkelijk te begrijpen hoe ze zo succesvol zijn geworden met creditcardverwerking.

Klarna winkels bieden drie verschillende abonnementen voor online transacties. Ze heten Basic, Moderate en Pro. Elk abonnement heeft een andere limiet, annuleringsvoorwaarden en kosten. De kosten zijn zeer redelijk, met slechts $ 2 per transactie. Er zijn geen extra kosten om uw rekeningen op tijd te betalen – in feite levert dit plan u extra punten op. In plaats van extra te betalen, kunt u een afschrijving betwisten en punten terugkrijgen. Dit is hoe het bedrijf profiteert van de problemen van hun klanten zonder het te weten.

Een contract annuleren is eenvoudig met Klarna als je besluit dat je niet meer wilt betalen. U hoeft alleen het nummer te bellen dat in uw contract staat en met een medewerker van de klantenservice te praten. Zij zullen uw verzoek binnen 24 uur verwerken en u een nieuw wachtwoord voor uw account geven. Dit maakt het gemakkelijk om uw rekeningen veilig te houden en toch uw rekeningen op tijd te betalen.

Klarna\’s beoordeling op het Better Business Bureau is een A+ met meer dan 60 positieve recensies. Veel klanten zijn het erover eens dat betalen via hen heel gemakkelijk en handig is. Ze hebben ook goede ervaringen met hun vertegenwoordigers van de klantenservice. Achteraf betalen Laat zeker een recensie achter op hun pagina als je een positieve ervaring met hen hebt gehad!

Betalen met Klarna is heel eenvoudig omdat elke transactie via beveiligde bankrekeningen verloopt. De kosten zijn redelijk, en indien nodig is het opzeggen van uw contract eenvoudig. Mensen gebruiken Klarna graag, omdat het betalen van rekeningen gemakkelijk en probleemloos maakt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader